per pagină

Masinuta radiocomandata Street King, galbena sau portocalie.

74.99Lei

Mașina vibrează de la puterea motorului, chiar si atunci când este la ralanti. Telecomanda are optiunea Turbo care iti da posibilitatea de a-ti lasa în urmă competitorii.

129.99Lei

Elicopter cu leduri luminoase ce îl fac vizibil în întuneric. Poate fi foarte manevrat cu precizie în orice cameră.

124.99Lei

Lasa-te pe spate si bucura-te de faptul ca ai control asupra unui tanc micut, pe care il controlezi cu smartphone-ul sau tableta si care isi creaza propria retea wireless.

389.99Lei

Figurina soldat cu casca din trupele speciale.

14.99Lei

Figurina soldat puscas marin, inaltime 10 cm.

14.99Lei

Acum ai sansa sa ai propriul tau set cu tren electric cu care sa te joci acasa. Cu acest tren electric distractia este garantata.

129.99Lei

Figurina soldat din trupele de elita

14.99Lei

Copii pot explora universul desenelor animate Ben 10 cu acest puzzle 3 in 1.

39.99Lei

Aceste minunat puzzle contine trei povesti diferite cu Micul meu ponei, fiecare formata din trei imagini consecutive. Poti completa povestile in ordinea lor sau iti poti pune imaginatia la lucru ca sa creezi o noua poveste in ce ordine vrei tu.

79.99Lei

Perioada renasterii s-a definit prin redescoperirea valorilor umane. Gama Puzzle 1000 piese – Perioada Renasterii contine puzzle-uri infatisand operele de arta a pictorilor reprezentativi acestei miscari culturale.

49.99Lei

Puzzle cu 3 bebelusi in cutie. Unul dintre cei mai respectati si cunoscuti fotografi din lume, Anne Geddes creează imagini superbe, premiate și iubite. Ca nici un fotograf înainte, imaginile ei surprind in mod deosebit frumusețea, puritatea și vulnerabilitatea copiilor.

74.99Lei

Unul dintre cei mai respectati si cunoscuti fotografi din lume, Anne Geddes creează imagini superbe, premiate și iubite. Ca nici un fotograf înainte, imaginile ei surprind in mod deosebit frumusețea, puritatea și vulnerabilitatea copiilor.

74.99Lei

Copii pot intra în universul autobotilor cu acest puzzle cu eroii lor preferați din Transformers!

54.99Lei

Un puzzle special cu efect 3D, care prezintă un monument emblematic al Romaniei, Castelul Peles. Descoperă frumusețea peisajelor romanesti cu acest puzzle extraordinar!

34.99Lei

Gama Puzzle 500 piese – peisaje de zi contine puzzle-uri care prezinta imagini minunate cu locuri celebre.

29.99Lei

Puzzle cu piese care se monteaza, prin lipire, pe un cadru din plastic (12 piese).  Contine stativ propriu si poate fi folosit ulterior in scop didactic. Dezvolta perceptia vizuala si spatiala, rabdarea si motricitatea fina.

39.99Lei

Descopera bucuria de a rezolva un puzzle 3D. Acesta minunata lebada luminoasa este usor de construit urmand instructiunile din manual, dar adevarata provocare este s-o construiesti fara manual. Îmbunătățeste abilitățile cerebrale si duce la creșterea așa-zisei inteligențe fluide, care transferă noile cunoștințe către alte abilități ajutând și la...

24.99Lei

Descopera bucuria de a rezolva un puzzle 3D. Acest minunat mar luminos este usor de construit urmand instructiunile din manual, dar adevarata provocare este sa-l construiesti fara manual. Îmbunătățeste abilitățile cerebrale si duce la creșterea așa-zisei inteligențe fluide, care transferă noile cunoștințe către alte abilități ajutând și la dezvoltarea lor.

24.99Lei

Acest minunat palat luminos 3D este usor de construit urmand instructiunile din manual, dar adevarata provocare este sa-l construiesti fara manual. Îmbunătățeste abilitățile si duce la creșterea așa-zisei inteligențe fluide, care transferă noile cunoștințe către alte abilități ajutând și la dezvoltarea lor.

69.99Lei

Descopera Romania si judetele ei cu un puzzle educativ. Piesele au forma de tari state si provincii in diverse culori.

54.99Lei

Descopera tarile Europei si capitalele lor cu un puzzle educativ Geopuzzle. Geotoys a fost fondata în 2005 de către Bob Galinsky, un tată care a vrut să ajute copiii să învețe despre geografie. Primul produs a fost Harta Europei, cu piese în formă de țări.

54.99Lei

Păpușă parfumata bebelus fetita Susi este o papusa de un realism deosebit,  care reda cu o fidelitate exceptionala trasaturile generale si postura unui bebeluș. Setul conține o păpșusă parfumată, o pernuță și o suzetă.

219.99Lei

Păpușă parfumata Scufita Rosie este o jucarie de un realism deosebit, care reda cu o fidelitate exceptionala trasaturile generale si postura unui copil. Setul conține o păpusă parfumată și un coșulet.

174.99Lei
Showing 1 - 24 of 38 items