Păpușă parfumata bebelus fetita Susi este o papusa de un realism deosebit,  care reda cu o fidelitate exceptionala trasaturile generale si postura unui bebeluș. Setul conține o păpșusă parfumată, o pernuță și o suzetă.

219.99Lei

Păpușă parfumata Scufita Rosie este o jucarie de un realism deosebit, care reda cu o fidelitate exceptionala trasaturile generale si postura unui copil. Setul conține o păpusă parfumată și un coșulet.

174.99Lei

Păpușă parfumata imbracata in rochita roz TINA este o papusa de un realism deosebit, care reda cu o fidelitate exceptionala trasaturile generale si postura unui copil. Setul conține o păpusă parfumată și o suzetă.

174.99Lei

Papusa bebelus de un realism deosebit, care reda cu o fidelitate exceptionala trasaturile generale si postura unui nou-nascut. Setul contine o papusa, o pernuță rotundă și o suzetă.

74.99Lei

Patut pentru papusi cu tablie in forma de inima, culoare roz. Specificatii: Vârstă: pentru copii mai mari de 2 ani. Dimensiune: 38 x 38 x 57 cm. Nu include papusa.

89.99Lei

Fetițele adoră să aibă grijă de papusile lor, iar acest bebelus fetita are nevoie de toata atenția lor. Recomandat pentru copii cu varsta peste 3 ani.

74.99Lei

Papusa care spune alfabetul marca Maggie Raggies Germania, pentru copii mai mari de 2 ani.

124.99Lei

Carucior roz pentru papusi, dotat cu parasolar, foarte usor de manevrat de catre copii.

49.99Lei

Carucior pliabil pentru papusi, foarte usor de manevrat de catre copii.

74.99Lei

Papusa bebelus set de ingrijire. Setul contine: papusa bebelus marca Baellar, biberon, oliță, scutec, castronel bebe și lingurită. Pentru copii mai mari de 3 ani.

99.99Lei

Papusa Maria Nines cu miros frumos de vanilie este fabricata din materiale de foarte buna calitate.

174.99Lei

Fetițele adoră să aibă grijă de papusile lor, iar acest bebelus drăguț are nevoie de toata atenția lor.

124.99Lei

Papusa expresiva baietel, rade plange, se sperie, potrivita pentru copii mai mari de 3 ani.

99.99Lei

Set papusa baby plus feon, aparat de făcut codițe împletite, perie de păr, bigudiuri, cleme de păr, agrafe de păr, inele de păr.

99.99Lei

Papusa Wandy este o zână elegantă ce are nevoie de toată atenția.

34.99Lei

Pachetul conține papusa bebelușul Baby Lovely si stetoscop, seringă, termometru, batistuță.

99.99Lei
Showing 1 - 16 of 16 items